Om

Clara & Ann brevväxlar (om allt förutom hudvård)

De goda vännerna Clara Herngren och Ann Söderlund insåg att de hade samma känsla för kläder som sitter in och ut och bak och fram. Tillsammans har de 12 barn, en katt och nu en blogg som kommer att handla om det minsta och mesta - förutom hudvård. Om Claras nya liv på Mallorca ganska mycket och hur avundsjuk Ann är i hemlighet. Följ med, det blir kul! 

Om Ann: Ann Söderlund har barnen Ossian, Ilon, Dante, Bobo och Frans. Man Mathias och en katt, Bullen. Hon har tre poddar igång just nu. ”Lillelördag” med Anitha Clemence och ”Inte din morsa” och ”Fråga Freud” med Sanna Lundell. Hon övar på kärlek, längdåkning, tennis, tacksamhet och att sätta gränser. Om Ann skulle beskriva Clara med 4 ord: historieberättare, underfundig, smart, jäkligt rolig.

Instagram: @annsoderlund

Om Clara: Clara Herngren är mamma till barnen Nils, Bill, Iris och Lisa. Och de nu vuxna bonusbarnen Fanny, William och Leo. Och bonusbarnbarnen Milou och Simone (bara början där…) Man Felix och tack o lov inga husdjur än trots evigt tjat från barnen. Ett av barnen var med om en hund attack som liten, så just han tjatar inte. Fortfarande livrädd för hundar (ivrigt påhejad av sin mamma). För räddast vinner ju! Jobbar med tv-allt från drama till underhållning. Bor just nu på Mallorca med familjen och jobbar därifrån. Är med i Hannah Widells podd Familj 2.0. Spelar lite för mycket tennis om ni frågar min man. Och så älskar jag människor och relationer! Om Clara skulle beskriva Ann med 4 ord: smart, rolig, inspirerande, tokig.

Instagram: @claraherngren